Kobza Vajk Kvartett

Kobza Vajk Kvartett | Az ismeretlen hívása

Ez a formáció az orientális etno-jazz egyik hazai nagykövete. Víziójuk, hogy a műfaji besorolást hátra hagyva magasabb szintre emeljék az adott pillanatban születő muzsikálást, melyet még izgalmasabbá tesz a nem mindennapi hangszerelés és a keleties hangzásvilág. A kvartett improvizatív “világzenéjében” fellelhető a Közel-Kelet modális zeneisége, az európai dzsessz szabadsága és a jelenkor kísérletező kedve is. Előadásuk tudatos, igazán különös utazás a bennünk élő ismeretlenbe!  

Bakai Márton : hegedű
Heidrich Roland : e-gitár, kütyük
Kobza Vajk : úd (arab lant)
Major Balázs : udu (cserépdob), ütőhangszerek

A kvartett műsorát ajánljuk: dzsessz- és világzenei műsorok mellé, szakrális terekbe, borfesztiválokra; igényes kulturális alkalmakra. 

Megjegyzés: A koncert műsorideje: 60 perc (Ez igény szerint változhat). Optimális hangbeállás: 30 perc. A zenei előadás zárt, csendes térben érvényesül a legjobban, de megfelelő hangosítás mellett szabadtéren is kiválóan működik. Alkalmanként egy-egy meghívott neves vendégzenésszel is adnak koncertet. Például Thomas Gundermann-nal Münchenből, aki a marokkói duda és számos más indiai és maori fúvós hangszer mestere. 

További részletekért (technikai rider, fellépési díj+útiköltség, egyéb) kérem, szíveskedjen felvenni itt (lásd lent) a kapcsolatot! Köszönjük!

Koncertszervezés:
Egy Könyv Lanthoz Való Produkció
booking & művészeti menedzsment
info (kukac) kobzavajk (pont) com
+36 20 230 44 71

 

 

2015 (c) Kobza Vajk - Minden jog fenntartva