ILLANÁS LEMEZ PREMIER A LÁNGOLÓ GITÁROKON! 2020.06.22
by on június 23, 2020 in Hírek

Teljes Album Premier a Lángoló Gitárok-on!!!
Album | ILLANÁS
Megjelenés | 2020.06.22
 

Sűrű éve van Kobza Vajk údosnak. Az arab lanton (úd) és más keleti pengetősökön játszó, a kortárs orientális zene egyik hazai képviselőjének idén a Thy Catafalque: NAIV lemezén történt közreműködése és a Szabó Sándorral jegyzett, február elején kijött fúziós  lemeze után a harmadik lemez megjelenése az ILLANÁS. A számos közreműködővel készült lemez különleges hangszerelése és egyedi hangzásvilága miatt lehet izgalmas a világzene, valamint a keleti- és a kísérletező zene kedvelőinek. A vájtfülű gyűjtők nagy örömére a digitális megjelenés mellett az album limitált, aláírt, papírtokos CD formátumban is kapható. A kobzavajk.bandcamp.com oldalon lehet megrendelni.

A lemez leírásában olvasható:

Az ember zörgő malomkerekek táncát járja. Pedig csak egy villanás lenne világunkat megigazulva itt hagyni. Most kőemberek virrasztanak. Minden más illanás.

 A lemezen résztvevő muzsikusok: Bakai Márton – hegedű, Bolya Bors – klarinét, Kobza Vajk – úd, Major Balázs – udu, ütőhangszerek, Murányi Norbert – perzsa szantúr, Pengő Csaba – nagybőgő, Szabó Sándor – ambiens atmoszféra.

 

Cikk forrása: https://langologitarok.blog.hu/2020/06/22/illanas_kobza_vajk_uj_lemezenek_premierje

2015 (c) Kobza Vajk - Minden jog fenntartva