Kobza Vajk Trió

Koncert címe | Találkozás az ismeretlennel

Célunk, hogy a műfaji besorolást hátra hagyva, izgalmas, ez idáig sosem hallott hangszereléssel újabb szintre emeljük az improvizatív, a pillanat emelkedettségében születő muzsikálást.

Zene: https://youtu.be/RId7yMuYR6E
Facebook: www.facebook.com/kobzavajkofficial/

A trió felállása:
Heidrich Roland – villanygitár, 8 húros- bundnélküli gitár
Kobza Vajk – úd (arab lant)
Major Balázs – udu, ütőhangszerek

 

Fotó: Hujber Áron, 2020 

BIO: A trió tagjai az “éteri muzsika” hazai nagykövetei, akik csöppet sem hétköznapi hangszerelésükkel és egyedülálló hangzásvilágukkal hívják fel magukra a figyelmet. Spontán létrehozott improvizációjukat a hermetikus látásmód öleli át. Már híre ment, hogy koncertjeiken az amúgy teljességében kísérletező, instrumentális, pszichedelikus vonalon mozgó muzsikájuk megismételhetetlen. Zenéjük tudatosan, a pillanatnyi ihlet oltárán születik. Egy másik időtlen valóság hangzásvilágát közvetíti felénk. Aki meghallgatja zenéjüket, érzékelheti, hogy a keleti pengetős hangszerek, a villanygitár és az agyagdob hangzása milyen, ezidáig sosem hallott új dimenziót nyit.

 

A trió zenéjét ajánljuk jazz, világ- és alternatív zenei műsorokhoz, szakrális terekbe, borfesztiválokra, különleges kulturális alkalmakra, kortárs és színházi előadásokhoz.

KONCERTSZERVEZÉS ügyében: A koncert műsorideje 40-60-75 perc is lehet igény szerint. Amennyiben éppen lehetőség adódik, akkor alkalmanként egy-egy meghívott neves vendégzenésszel is adunk különleges koncertet. (Például Thomas Gundermann-nal Münchenből, aki a marokkói duda mestere, vagy Bakai Márton hegedűssel, aki a hazai világzenei színtér megkerülhetetlen alakja.) További részletekért (technikai rider, fellépési díj, útiköltség…stb) kérem, vegyék fel velünk a kapcsolatot! Köszönjük! 

Gál Ágnes
booking & művészeti menedzser
juventus.production@gmail.com
+36 20 946 3702

 

 

2015 (c) Kobza Vajk - Minden jog fenntartva