Kobza Vajk Trió

Az előadás címe | Lebegő kertek

A Kobza Vajk Trió az etno-jazz egyik hazai nagykövete. Víziójuk, hogy a műfaji besorolást hátra hagyva magasabb szintre emeljék az adott pillanatban születő muzsikálást, melyet még izgalmasabbá tesz a nem mindennapi hangszerelés és a keleties hangzásvilág. A trió “világzenéjében” felismerhető a Közel-Kelet zenei sokszínűsége, az európai dzsessz szabadsága és a kortárs kamarazene kísérletezése is. Előadásuk tudatos, igazán különös utazás az ismeretlenbe!  

A trió:
Heidrich Roland – 8 húros, bund-nélküli gitár; e-gitár, kütyük
Kobza Vajk – úd (arab lant)
Major Balázs – udu (cserépdob), ütőhangszerek

A trió műsorát ajánljuk: kortárs-, dzsessz- és világzenei műsorok mellé, szakrális terekbe, borfesztiválokra; igényes kulturális alkalmakra. 

Megjegyzés: A koncert műsorideje 30-70 perc (igény szerint). A zenei előadás zárt, csendes térben érvényesül a legjobban, de megfelelő hangosítás mellett természetesen szabadtéren is működik. Alkalmanként egy-egy meghívott neves vendégzenésszel is adunk koncertet. (Például Thomas Gundermann-nal Münchenből, aki a marokkói duda és számos más fúvós hangszer mestere, vagy Bakai Márton hegedűművésszel, aki a hazai kortárs- és világzenei színtér kiemelt muzsikusa.) 

További részletekért (technikai rider, fellépési díj+útiköltség, egyéb) kérem, szíveskedjen felvenni velünk a kapcsolatot! Köszönjük!

Koncertszervezés:
Egy Könyv Lanthoz Való Produkció
booking & művészeti menedzsment
egykonyvlanthozvalo (kukac) gmail (pont) com
+36 20 230 44 71

 

 

2015 (c) Kobza Vajk - Minden jog fenntartva