Kobza Vajk Trió

Az előadás címe | Találkozás az ismeretlennel

A trió tagjai az éteri muzsika hazai nagykövetei. Céljuk, hogy a műfaji besorolást hátra hagyva magasabb szintre emeljék az adott pillanatban születő muzsikálást, melyre az egyedi hangszerelésű, különleges hangzásvilág hívja fel a figyelmet. Az ismeretlenbe való alámerülés tudatos, ugyanakkor zenéjükben felismerhető a keleti zene szellemisége, az európai jazz szabadsága és a kortárs zene kísérletezése is.

A trió:
Heidrich Roland – 8 húros-, bund-nélküli gitár
Kobza Vajk – úd (arab lant)
Major Balázs – udu, ütőhangszerek

A trió műsorát ajánljom: szakrális terekbe, jazz- és világzenei műsorok mellé, kávéházi estre, borfesztiválra; igényes kulturális alkalmakra. 

Megjegyzés: A koncert műsorideje 30-60 perc (igény szerint). A zenei előadás zárt, csendes térben érvényesül a legjobban, de megfelelő hangosítás mellett természetesen szabadtéren is működik. Alkalmanként egy-egy meghívott neves vendégzenésszel is adunk koncertet. (Például Thomas Gundermann-nal Münchenből, aki a marokkói duda és számos más fúvós hangszer mestere, vagy Bakai Márton hegedűművésszel, aki a hazai kortárs- és világzenei színtér kiemelt muzsikusa.) 

További részletekért (technikai rider, fellépési díj+útiköltség, egyéb) kérem, szíveskedjen felvenni velem a kapcsolatot! Köszönöm!

Koncertszervezés:
Egy Könyv Lanthoz Való Produkció
booking & művészeti menedzsment
egykonyvlanthozvalo (kukac) gmail (pont) com
+36 20 230 44 71

 

 

2015 (c) Kobza Vajk - Minden jog fenntartva